Mezen- en Vetbollen maken bij Speeltuinvereniging Borger-West

Gepubliceerd op 18 november 2015 21:16

Afgelopen middag hebben zo'n 14 kinderen Mezen- en Vetbollen gemaakt voor Speeltuinvereniging Borger-West.

Dit keer niet in het speelterrein maar bij een van de bestuursleden onder de carport en in de garage. Er werd hard gewerkt en vele plastic bekertjes zijn inmiddels gevuld met zaadjes en vet. Zelfs meerdere werken werden gecreëerd. Witte geschenkdozen zijn door de kinderen tot kunstwerken geschilderd.

De vetbollen hebben de kinderen dit keer niet zelf mee gekregen. Deze worden bewaard tot de kerstmarkt van Borger van 12 december a.s.
De kinderen mogen de vetbollen daar zelf verkopen. De geschilderde geschenkdozen worden "luxe pakketten" met onder andere vetbollen.
Het aller sjiekste product wat verkocht zal worden is Vlierbessengelei uit eigen speeltuin. Ideaal voor bij het kerstdiner.

Na het harde werken was er warme chocolademelk en een pannenkoekje voor iedereen.