Prijsvraag voor de kinderen.

Gepubliceerd op 18 maart 2017 om 21:06

Hij staat!! Insecten, inchecken maar... Nu zijn de insecten aardig in de war. Hoe heet het hotel waarin ze moeten inchecken????

Kinderen, verzin de mooiste naam voor dit hotel. De winnaar zal zijn naam boven het insectenhotel vereeuwigd zien, maar ontvangt ook een leuke prijs. Lever jouw naam voor het insectenhotel uiterlijk 30 maart 2017 in op speeltuinverenigingborgerwest@mail.com.

NLdoet was weer een geweldige dag. Er is hard gewerkt. De fietscrossbaan is weer onkruidvrij, de tafeltennistafel op het trapveldje heeft een sopje gehad. Topchef Anna Helderman heeft heerlijke pindasoep gemaakt. Zo, die was lekker! Zie onze facebookpagina voor het recept. Alle vrijwilligers hartstikke bedankt voor het helpen!! Zonder jullie kunnen we niets beginnen!!

Klik HIER voor leuke foto's