Hutten bouwen, broodjes bakken en grote ruilspel

Gepubliceerd op 16 juni 2017 19:32

Voor kinderen tussen de 7 en 18 jaar oud hebben wij een HEEEL STOERE activiteit bedacht. In het speelterrein gaan wij samen met Scoutinggroep Woudloper Borger hutten bouwen, broodjes bakken en meedoen aan het grote ruilspel! Dit alles doen we voor het goede doel. Om geld in te zamelen voor een Scoutinggebouw in Bosnë op te knappen. Vroeger is er veel oorlog geweest in Bosnië en is alles verwoest. Om alles op te knappen is er veel geld en hulp nodig. Studenten van Stichting Out of Area gaan 1x per jaar naar Bosnië om daar gebouwen op te knappen en activiteiten te verzorgen voor de jongeren aldaar.

Als volwassene bent u uiteraard van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op 24 juni 2017! Er staat een collectebus bij in het speelterrein voor een vrije bijdrage.