Eerste schop in de grond!!!

Gepubliceerd op 11 augustus 2014 23:58

Een kijkje achter de schermen. Waar zijn wij nou eigenlijk mee bezig?

Alle voorbereidingen voor het aanleggen van het nieuwe speelterrein project zijn in volle gang. Een overleg hier en een overleg daar. Naar verwachting zal eind september 2014 de gemeente beginnen met de eerste grondwerkzaamheden. Een exacte datum zal een dezer dagen bekend worden.

Dit zullen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zal hiervoor een "eerste schop in de grond" feestje worden gevierd. Voor alle kinderen zal er een heuse "schoppenwedstrijd" zijn. Nieuwsgierig naar wat een schoppenwedstrijd is? Hou dan deze website goed in de gaten. Wij zullen het wedstrijdformulier eerdaags plaatsen.

Na de eerste schop in de grond festiviteiten zal de gemeente aanvangen met de grondwerkzaamheden. De huidige toestellen zullen dan ook worden gesloopt en afgevoerd. Naar verwachting zullen de nieuwe toestellen in november 2014 worden geplaatst.

Geplaatst door Bianca de Roo