Flessenactie 2023

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 21:44

Van 18 december ’23 tot en met 6 januari ’24 is de jaarlijkse statiegeldflessenactie gehouden. Tijdens deze periode was het mogelijk om op verschillende plaatsen in de wijk lege flessen en blikjes in te leveren. Tevens was het mogelijk om bij de Boni statiegeldbonnetjes in te leveren.

Het doel van de actie was geld in te zamelen voor het onderhoud van het speelterrein, het pannaveld Daalkampen Arena, nieuwe speeltoestellen en de organisatie van activiteiten.

Op zaterdag 6 januari is de actie afgesloten met een deur tot deur actie in Borger-West. Het resultaat was boven verwachting. Naast alle ingeleverde flessen, werden nog 2 volle aanhangers opgehaald. In overleg met de Boni konden de flessen en blikjes nog dezelfde dag ingeleverd worden.

Het bestuur is erg blij met de opbrengst en wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook tot nu toe een bijdrage geleverd heeft. Het geld zal besteed worden aan de speeltuin zodat groot en klein kunnen blijven genieten van het speelterrein en pannaveld.

Als je na het lezen van dit bericht nog een bijdrage wilt leveren, is nog steeds mogelijk om statiegeldbonnen bij de Boni in te leveren.