Helpt u ons mee met collecteren?

Gepubliceerd op 1 februari 2015 21:10

collecte van Jantje Beton vindt plaats van 9 t/m 14 maart 2015.

Wij zoeken mensen die ons willen helpen met collecteren voor Jantje Beton namens Speeltuinvereniging Borger-West.
Even bij een paar straten bij mensen aanbellen voor een bijdrage. Helpt u ons mee?

In 2015 vindt de collecte van Jantje Beton plaats van 9 t/m 14 maart. Deelnemende verenigingen mogen 50% van de opbrengst houden voor de vereniging. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan buitenspeelprojecten in verarmde speelbuurten.

In februari 2014 is er 1,3 miljoen euro bij elkaar gecollecteerd! Hierdoor hebben duizenden kinderen in heel Nederland meer buiten kunnen spelen. En dat is belangrijk voor hun gezonde ontwikkeling. Ook in 2015 gaan we voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Doet jouw club ook mee?! Je kunt je nog tot maandag 9 februari a.s. opgeven door een mail te sturen naar speeltuinverenigingborgerwest@mail.com

Alvast bedankt,

Bianca de Roo